Αν ανήκεις στους ενημερωμένους καταναλωτές τότε σίγουρα θα έχεις ήδη σημειώσει την 26η Νοεμβρίου στο ημερολόγιο. Τότε πέφτει το φετινό Black Friday και η ευκαιρία να αγοράσεις σε καλύτερες τιμές αυτά που χρειάζεσαι. Είτε θέλεις να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου είτε να κάνεις restock τα αγαπημένα σου προϊόντα αναμφισβήτητα τώρα μπορείς να κάνεις έξυπνες αγορές για το Black Friday. Από τις must have παλέτες σκιών μέχρι τα πινέλα που όλοι χρειάζονται στη συλλογή τους , οι προσφορές είναι πραγματικά ατελείωτες.

ΣΕΤ

Τώρα είναι η στιγμή να επωφεληθείς από τις προσφορές της Black Friday και να αποκτήσεις τα σετ μακιγιάζ που θα συμπληρώσουν τη συλλογή σου. Είτε θέλεις να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου είτε να τα κρατήσεις για σένα τώρα είναι η ευκαιρία.

Makeup Revolution Ultimate Glamour Collection Advent Calendar

Το Makeup Revolution Ultimate Glamour Collection είναι το απόλυτο σετ καλλυντικών, σε ένα υπέροχο rose-gold κουτί. Μετρήστε αντίστροφα προς τα Χριστούγεννα με αυτό το ημερολόγιο 12 ημερών, το οποίο περιέχει συνολικά 17 προϊόντα! Αυτά τα προϊόντα είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ!

 

Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar 2021

Το Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar 2021 είναι το απόλυτο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για φέτος τα Χριστούγεννα! Κάντε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με στυλ, με αυτό το ημερολόγιο 25 ημερών!

 

ΣΚΙΕΣ

Δεν έχει σημασία αν σου αρέσουν τα απλά και καθημερινά look ή τα έντονα και τολμηρά… Εξάλλου μία καλή παλέτα σκιών αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη σε κάθε νεσεσέρ!

Makeup Revolution Forever Flawless Flamboyance Flamingo

Η Makeup Revolution Forever Flawless Flamboyance Flamingo περιέχει ένα φάσμα αποχρώσεων τόσο για ουδέτερο και καθημερινό όσο και για τολμηρό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια παλέτα με 18 εντυπωσιακά όμορφες σκιές από ροζ, κοραλλί, μπλε και χάλκινες αποχρώσεις ιδανική για μια ρομαντική, τολμηρή και σέξυ εμφάνιση! Η μαλακή υφή προσφέρει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.

 

Technic Paris Pressed Pigment Palette

Η Technic Paris Pressed Pigment Palette αποτελεί την απόλυτη παλέτα ουδέτερων αποχρώσεων για όλους τους τόνους δέρματος. Περιέχει 35 σκιές από μαλακά σουέτ έως ρομαντικά ροζ, λαμπερά μπρονζέ και σοκολατί. Με ματ και shimmery φινίρισμα, οι σκιές μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους στους πιο ήπιους τόνους ή στους πιο έντονους ανάλογα της διάθεσής σας!

 

 

ΠΙΝΕΛΑ

Χωρίς καμία αμφιβολία τα πινέλα αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Είτε είσαι επαγγελματίας είτε αρχάριος υπάρχουν κάποια πινέλα που θα πρέπει να έχεις στη συλλογή σου και θα σε βοηθήσουν να δώσεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου! Κάνε έξυπνες αγορές για το Black Friday και πρόσθεσε στη συλλογή σου πινέλα για κάθε makeup look!

 

Makeup Revolution Forever Flawless Brush Gift Set

Πέτυχε αψεγάδιαστο look με το Makeup Revolution Forever Flawless Brush Collection. Το σετ περιέχει 9 πινέλα που θα καλύψουν τις ανάγκες σου είτε στα πινέλα προσώπου είτε και των ματιών. Όλα αυτά σε μια υπέροχη μεταλλική συσκευασία.

Technic 8pcs Brush Set

Αυτό το υπέροχο σετ πινέλων της Technic περιέχει 8 πινέλα μακιγιάζ! Χάρη σε αυτά θα εφαρμόσετε προϊόντα ομοιόμορφα και θα δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο look. Με τα πινέλα προσώπου μπορείς να πετύχεις την τέλεια βάση ενώ τα πινέλα για τα μάτια είναι ο απόλυτος σύμμαχος για ένα εντυπωσιακό eye look!

 

ΜΑΣΚΑΡΑ

Από μόνη της η μάσκαρα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με την εφαρμογή της μάσκαρα μπορείς να δώσεις φρέσκια όψη στο βλέμμα!

 

Makeup Revolution The Waterproof Mascara

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας με την αδιάβροχη Revolution Mascara που προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτει βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, αγκαλιάζει και καμπυλώνει τις βλεφαρίδες ενώ χάρη στη φόρμουλά της, επιπλέον προσθέτει εκπληκτικό όγκο και μήκος.

Technic Mega Lash Mascara Black

H Mega Lash Mascara της Technic αποτελεί ένα must-have προϊόν για όσους θέλουν να δώσουν ένα έντονο αποτέλεσμα στο βλέμμα τους. Το μεγάλο βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες προσδίδει όγκο και ένταση στο βλέμμα ενώ παράλληλα διαθέτει και αδιάβροχη σύσταση.

Black Friday Offer

Εκτός όμως από τα προϊόντα μακιγιάζ, η Black Friday είναι κατάλληλη ευκαιρία να επενδύσεις και σε προϊόντα περιποίησης προσώπου και να κάνεις έξυπνες αγορές για το Black Friday. Εξάλλου, ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί βασικό κομμάτι του skincare και τώρα μπορείς να αποκτήσεις τρία προϊόντα για να τα εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.

 

Προϊόν 1: Forever Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου Fuchsia. Ένα 100 % αδιάβροχο gadget από μη πορώδη σιλικόνη η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές βούρτσες, καλύπτεται με μαλακά και ευέλικτα σημεία επαφής που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα. Η συσκευή καθαρίζει όλο το πρόσωπο μόλις σε 60 δευτερόλεπτα.

Προϊόν 2: Natura Siberica Northern Soap For Deep Facial Cleansing 120ml. Πλούσιο σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες, οι χρήσιμες ιδιότητες των βοτάνων και καρπών του βορρά είναι ξακουστά από τους αρχαίους χρόνους. Επιπλέον έχει κατακτήσει το ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερο προϊόν φροντίδας προσώπου Γαλλία- Παρίσι.

Προϊόν 3: Anti Aging Facial Massage Gift Set. Αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα.Η ψυχρή θεραπεία βοηθά στην επαναφόρτιση και τόνωση του δέρματος για μια φυσική λάμψη. Ενώ παράλληλα βοηθά το δέρμα να απορροφά κρέμες και ενυδατικά προϊόντα.