ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

TOP

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος  www.beautyweb.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρίας με το διακριτικό τίτλο “BEAUTYWEB” ,που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την λιανική πώληση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς μέσω διαδικτύου και αλληλογραφίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις .

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του beautyweb.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας με διακριτικό τίτλο BEAUTYWEB και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών με βάση τα συναλλακτικά ήθη και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ιστότοπος www.beautweb.gr δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποίηση στους όρους παρά μόνο να έχει δημοσιευμένους αυτούς που ισχύουν. Τέλος, οι τροποποιήσεις δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη έχουν τοποθετηθεί.

 

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Beautyweb παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστότοπου.  Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από αυτή την ιστοσελίδα και το www.beautyweb.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του www.beautyweb.gr συμφωνεί να :

1) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το beautyweb.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του,

2) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Ο beautyweb.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων και προϋποθέσεων του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password), το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης .

Ο beautyweb.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι o beautyweb.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει τους υπάρχων όρους και προϋποθέσεις.

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. O beautyweb.gr  διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λαμβάνει αυτόματα e-mail από το www.beautyweb.gr  με την επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και με το tracking number του δέματός του, προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το δέμα του.